Thomas Lone – Førstehjelpsgruppen AS

Førstehjelpsgruppen AS > Thomas Lone – Førstehjelpsgruppen AS

Thomas Lone Logo

Førstehjelpsgruppen presenterer foredrag med:

THOMAS LONE

Bli med på et uforglemmelig møte med eventyreren som i løpet av sin studietid på NTNU og MIT har fullført ‘The Seven Summits’ – som tidenes yngste nordmann.


LES MER

SAMARBEID MED THOMAS LONE
Førstehjelpsgruppen er stolte av å ha inngått samarbeid med Thomas Lone. 

Thomas Lone (24) skrev historie da han i 2019 som tidenes yngste nordmann fullførte «The Seven Summits» ved å klatre det høyeste fjellet på hvert kontinent. Parallelt med denne bragden har han gjennomført fulltidsstudier ved NTNU og prestisjeskolen MIT i USA for å bli sivilingeniør. Thomas liker en svært hektisk hverdag og prøver å bruke hvert minutt til noe produktivt. Hans reise er inspirerende, og han ønsker gjennom sine foredrag å vise andre hva som er mulig å få til ved å utfordre seg selv å trå utenfor komfortsonen. Foredragene er en kombinasjon av historier fra reisene – og hvordan du kan tenke og jobbe for å nå dine egne mål. Han skreddersyr gjerne foredraget for å motivere deg og din bedrift mest mulig

Vi presenterer foredrag med Thomas Lone

TIL TOPPS MED THOMAS LONE

Bli med på et uforglemmelig møte med eventyreren som i løpet av sin studietid på NTNU og MIT har fullført ‘The Seven Summits’ – som tidenes yngste nordmann. Etter mange år med trening og forberedelser nådde Thomas toppen av Mount Everest, 8848 moh, den 16. mai 2019. Han forteller om opplevelser fra kjente og mindre kjente fjell verden rundt, og snakker om hvordan han har klart å finne både tid og penger til slike ekspedisjoner ved siden av fulltidsstudier ved NTNU og MIT.

Fra Kr. 20 000,-

  • Kan holde foredraget på engelsk
  • Halv pris for veldedige organisasjoner

BESTILL HER

BESTILL DITT NESTE FOREDRAG

Thomas har en historie utenom det vanlige og er veldig god på å formidle den. Utrolig spennende foredrag. Anbefales!
Anna – Student